Om oss

Vi är inget vanligt byggföretag. Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Med kunden i centrum bygger vi rationella, moderna och säkra anläggningar för lantbruk, industrier, idrott och bostäder. Våra kunder finns inom såväl företag som kommuner, landsting och stat.

NOVAB projekterar, samordnar och genomför din byggnation. Genom att vara ditt bollplank ser vi alltid till att du får den bästa anläggningen för din verksamhet. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Oavsett vilket projekt vi är verksamma i kan du alltid lita på att vi kommer att engagera oss helhjärtat för att du ska bli nöjd. Vårt koncept har gjort oss till Sveriges ledande aktör då det gäller lantbrukets byggnader.

Tillsammans är vi cirka 90 medarbetare. Huvudkontoret finns i Töreboda med filial i Örebro. Vi arbetar över hela landet men främst i södra och mellersta Sverige. Kontakta oss om du vill framåt – och behöver en erfaren och engagerad partner att bygga framtiden med.

Byggservice

I Örebro och Töreboda har vi byggserviceavdelningar som kan erbjuda snabb och kvalitativ service i respektive kontors närområden. Byggservice utför allt från de enklaste uppdragen åt privatpersoner till mer omfattande byggnationer åt stat, landsting och kommuner.

Fastigheter

NOVAB äger fastighets- och förvaltningsbolag som erbjuder uthyrning av både lägenheter och kommersiella lokaler. I Mariestad har vi 21 lägenheter, i Töreboda 5 affärslokaler/kontor.